lezing 5 Ger van der Ven-

Bij deze willen we u van harte uitnodigen voor een lezing die we voor u organiseren. Na de mooie avonden van Ed Taylor, Jan Putkamer, Hellen Scheepers en Aart van der Stel hebben wij nu een spreker uitgenodigd die komt vertellen over Fenomenologie en de Vrijeschool.  U kunt zich inschrijven door zich aan te melden bij Eventbrite (via bijgaande link) zodat wij tijdig zicht hebben op hoeveel mensen er gaan komen. De avonden zijn vrij toegankelijk en worden aangeboden door de school.

 

Lezing: Fenomenologie en de Vrijeschool

Spreker: Ger van der Ven (docent biologie)

Wanneer: Woensdag 17 mei 2017

Aanvang 20.00 uur

Inloop 19.30 uur

Waar: Rudolf Steiner College, Tamboerstraat 9, Rotterdam

Aanmelden via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-fenomenologie-en-de-vrijeschool-34418090435