rotterdamse vrijeschool voor voortgezet onderwijs
vwo, havo, vmbo-tl

gepubliceerd op nov 11

Vragen over Snowtrip 2021

We begrijpen dat sommige van jullie vragen hebben bij de Snowtrip van dit jaar ivm het Coronavirus. We zullen daarom het een en ander toelichten.

Ondanks dat het nu misschien een gekke tijd is om een reis te boeken dromen wij er toch van om in de sneeuw te staan eind februari. We gaan natuurlijk alleen als het tegen die tijd weer veilig is en wanneer de reis niet door gaat krijg je gewoon je geld terug (min € 40,- administratiekosten) als je zelf Corona hebt of in quarantaine zit bij vertrek. Je kan in onderstaand bericht zelf even kijken naar de Corona voorwaarden van de reisorganisatie.

Hoe het er nu uitziet hebben we nog enkele plekjes over! Schrijf je deze week nog in op de schoolsite . Volgende week ontvangen jullie alle verdere informatie over de snowtrip en wat je moet doen om mee te gaan.

snowtrip vragen foto

Uw reis en het Corona-Virus

Beste wintersporter, We leven momenteel in een onduidelijke tijd vanwege het Corona-virus / Covid-19. Het is nog niet zeker of komende winter onze reizen doorgang kunnen vinden. Dat is van een heleboel factoren afhankelijk. Dit informatieblad ontvangt u om u goed te informeren over de voorwaarden die betrekking hebben op uw reis. Per situatie geven we hier aan welke voorwaarden van toepassing zijn voor het geval uw reis niet door kan gaan of wanneer u er zelf van af wenst te zien.

Situatie 1
Corona in land van bestemming, land op slot (code oranje of rood).
Als een land, 'op slot/rood of oranje' gaat vanwege het coronavirus dan mogen zowel vliegtuigen als reizigers het land niet in. De reis kan dan door ons niet worden uitgevoerd. De reis zal dan door ons zonder kosten worden geannuleerd en iedereen krijgt zijn geld terug.

Situatie 2
Inreisverbod.
Indien landen een inreisverbod hebben ingesteld voor reizigers uit Nederland, maakt dat het reizen naar die bestemming effectief gezien onmogelijk. Samengevat: wij kunnen de reis uitvoeren maar het is niet mogelijk omdat u het land niet in mag vanwege uw nationaliteit. De reis zal dan door ons zonder kosten worden geannuleerd en iedereen krijgt zijn geld terug.

Situatie 3
Corona op plek van bestemming / in de accommodatie.
Indien er kort voor aanvang van de reis Coronabesmettingen geconstateerd worden op de bestemming of in de accommodatie waar u heen gaat, zullen de autoriteiten maatregelen nemen. Mocht de bestemming of de accommodatie (af)gesloten worden dan zullen wij u een alternatieve bestemming aanbieden of u de mogelijkheid geven de reis te verschuiven. Mochten wij hierdoor besluiten de reis niet door te laten gaan dan zal de reisorganisatie deze zonder kosten voor ons annuleren.

Situatie 4
Je hebt op moment van vertrek corona of zit in quarantaine.
Je hebt zelf corona of bent in contact geweest met iemand die corona heeft en je moet in quarantaine (zie richtlijnen RIVM). In dit geval ga je natuurlijk niet mee op Snowtrip. Je krijgt je geld terug min € 40,- onkosten. Wanneer er te veel deelnemers corona hebben of mogelijk in contact zijn geweest met iemand met corona kunnen wij de reis nog annuleren. Het is dan niet veilig om te gaan en iedereen krijgt dan de volledige som terug inclusief leerlingen met corona.

Samengevat
Je krijgt altijd de volledige som terug behalve als je zelf in quarantaine zit of corona hebt. Dan betaal je € 40,-. (zie situatie 4)


Geslaagd!!!

gepubliceerd op jun 10
Jaaaaaaaaaaaa, van harte gefeliciteerd met het slagen voor jullie examen. Wij zijn superTROTS! Het was geen gemakkelijk jaar maar jullie hebben het gefixt. En nu feest vieren...

lees verder...

Ouderbetrokkenheid 23 juni - lezing Rik ten Cate

gepubliceerd op jun 08
23 juni van 20.00u tot 21.15u
Lezing door Rik ten Cate via zoom. Graag tot ziens op 23 juni.


lees verder...

Fijne meivakantie!

gepubliceerd op apr 30

lees verder...

Ouderbetrokkenheid 12 april 2021 - Voor ouders/verzorgers en belangstellenden

gepubliceerd op mrt 26
Vrijeschool: waarom is dit het beste voor mijn kind?

Lezing door Rik ten Cate
12 april 2021 om 20.00u - 21.15u

De vrijeschool heeft een v...

lees verder...

Lestijden Corona - halve school open

gepubliceerd op mrt 08
De school is open en de leerlingen komen volgens een om-en-om schema en een verkort Corona rooster.

Periodeles aanvangstijd
8.20/8.30/8.40 - 9.30
3e uur ...

lees verder...

Aanmelden anders dan anders

gepubliceerd op feb 15
Dit jaar gaat het aanmelden voor nieuwe leerlingen anders dan anders. U en uw kind komen niet op school langs. U kunt uw kind gewoon vanuit huis aanmelden. Het aanmeldformulier bestaat uit twee delen:...

lees verder...

Digitale scholenmarkt en Info avond

gepubliceerd op feb 09
Allebei op 10 februari:
De digitale scholenmarkt Bonus Edition. Van 13u tot 15u & van 16u tot 21u. Nog 1 keer maar nu ook voor alle leerlingen uit groep 7 of klas 5.

Er is een d...

lees verder...

Open Avond - kijk hier terug

gepubliceerd op feb 01
De Open Avond werd gehouden via een webinar. Hebt u die gemist of wilt u die nog eens terugkijken, klik dan op de knop hieronder.

lees verder...

Aardrijkskundeles thuis 2

gepubliceerd op jan 23
Hoe gaan we dealen met 11 miljard mensen en waar komt ons voedsel vandaan? Deze groep koos voor de potentiele oplossing van kweekvlees.

lees verder...