9 uitnodiging lezing Saskia Barkmeijer

Beste ouders/verzorgers,

Uitnodiging
Graag nodigen wij u uit voor de tweede lezing door Saskia Barkmeijer. De eerste avond was een groot succes. Deze tweede avond is ook prima los van de eerste avond te volgen. Vooral als u kinderen hebt in klas 7 en 8 is deze avond echt een aanrader.

Lezing
Op woensdag 29 november 2017 staat de avond in het teken van de vier temperamenten. Ieder mens heeft zijn eigen temperament. Temperamenten spelen een belangrijke rol in houding en gedrag van de mens. Zij bepalen voor een deel onze kijk op de wereld. Een belangrijk gegeven dus, maar wat is een temperament eigenlijk? Hoe kom je te weten welk temperament je hebt of welk temperament je kind heeft? In de opvoeding spelen temperamenten een belangrijke rol en in vrijescholen zijn ze vervat in de onderwijspraktijk.

 

Saskia Barkmeijer
Saskia is werkzaam als intern begeleider en is jarenlang klassenleerkracht geweest. Zij geeft lezingen en cursussen in binnen en buitenland over de vrijeschool pedagogiek en antroposofie.

 

Lezing: De vier temperamenten

 Aanvang 20.00 uur

Inloop 19.30 uur

Waar: Rudolf Steiner College, Tamboerstraat 9, Rotterdam

 

Aanmelden via deze link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-de-vier-temperamenten-39722684619

Komt allen en zegt het voort!
Met vriendelijk groet,

Mw. E. van Dam, organisator
Dhr. S. Cooiman, rector