rotterdamse vrijeschool voor voortgezet onderwijs
vwo, havo, vmbo-tl

huiswerkbegeleiding

After's Cool geeft huiswerkbegeleiding op het Rudolf Steiner College. After's Cool is in 1999 opgericht en richt zich op huiswerk-­ en studiebegeleiding. Tijdens de dagelijkse huiswerkbegeleiding begeleiden we, in een plezierige en informele omgeving, leerlingen bij het maken van huiswerk door inhoudelijke hulp, overhoren, plannen en het leren leren van de stof.

After's Cool geeft huiswerkbegeleiding op het Rudolf Steiner College. After's Cool werkt met een team enthousiaste en betrokken begeleiders, voornamelijk studenten van de (Erasmus) universiteit. Aan het roer staat een coördinator. Een begeleider heeft op een middag ongeveer 6 kinderen onder zijn of haar hoede, de coördinator houdt de resultaten en de planning van de leerlingen in de gaten en heeft contact met ouders en leraren. Het resultaat is betere cijfers, zelfstandigheid en geen stress thuis. Naast deze dagelijkse begeleiding verzorgen wij ook bijlessen. Dit zijn bijlessen voor alle vakken op alle niveaus. Daarnaast geven we speciale taal- en rekenvaardigheid trainingen, intensieve eindexamen-trainingen en bieden we remedial teaching aan. Daarnaast doen we onderzoek naar leerproblemen.

After's Cool heeft verschillende vestigingen. We zijn werkzaam in Wassenaar, Den Haag en in Rotterdam. In Rotterdam zijn wij gevestigd op diverse andere scholen en op onze eigen locaties op de Adamshofstraat (Kralingen), de Beneden Oostzeedijk (Kralingen) en op Hockeyclub Rotterdam. After's Cool op het Rudolf Steiner College is open van maandag tot en met vrijdag van 14.30 uur tot 18.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tessa Spiering (rudolfsteiner@afterscool.nl) of 06-48203443.
of kijk op: afterscool.nl